Nieuws

DE ZAANSE INWONERS PARTIJ GAAT “ON TOUR”!
Zaterdag 17 maart rijdt een deel van onze leden weer, net als 4 jaar geleden, met onze speciale campagnebus door de Zaanstreek. Een ander deel van onze leden zal vanaf 10:00 uur aanwezig zijn op de Gedempte Gracht in Zaandam. De Zaanse Inwoners Partij nodigt iedereen uit om met ons in gesprek te gaan. Wilt u weten waar de Zaanse Inwoners Partij voor staat, bekijk dan ons verkiezingsprogramma. U kunt onze campagnebus rond de volgende tijden op onderstaande locaties vinden:
10:45 uur Assendelft, de Kaaikhof
11:45 uur Krommenie, Rosariumplein
12:45 uur Wormerveer, Marktplein
13:30 uur Zaandam Westerwatering, winkelcentrum
14:15 uur Koog aan de Zaan, Albert Heijn Verzetstraat
15:00 uur Zaandam Poelenburg, Lobeliusstraat
De bus rijdt daarna naar het centrum van Zaandam waar onze leden zich zullen aansluiten bij de leden op de Gedempte Gracht.

Onze nieuwe campagne jasjes zijn binnen!

Zoals u in ons verkiezingsprogramma heeft kunnen lezen zijn wij geen voorstander van de bouw van het Cultuurcluster. Wij zijn daarom ook al enige weken met de Kultuurklutsers, onder leiding van Jan de Bruin, handtekeningen aan het inzamelen voor een referendum betreffende het Cultuurcluster. Aankomende zaterdag 24 februari 2018 van 11:00 uur tot 13:00 uur staan we op het Rosariumplein in Krommenie, komt u ook! Op de website van  Kultuurklutser kunt u zien op welke locaties u nog meer kunt tekenen, klik hier.

 

 

15-02-2018
Vandaag is ons nieuwe steunfeactielid beëdigd! Welkom Els Geitenbeek, we zijn erg blij dat je ons team komt versterken!